"Hei,

Erasmustukenne hyväksytään tänään ja laitetaan huomenna maksuun.. Riippuen
pankistanne, kestää tuen saaminen 1-3 pankkipäivää. Amk:n tili on
Osuuspankissa."

Hip! Nyt kysymyksiä herättää vain, miksi on koko ajan nalkutettu niiden olevan jo maksussa ja ovelalti jätetty vastaamatta uteluihimme rahojen tilanteesta. Katkeruus on puseromme pullistanut!

Draamakin kumuloituu. Toveri A:lla on ollut huomattavia vaikeuksia kämppiksensä kanssa, tämä kun on tykännyt harjoittaa etyylialkoholin kuljettamista elimistöönsä pitkin viikkoa ja arkiöitä. Tämän seurauksena A oli viime tiistaina hyvin väsynyt herra professori-insinöörin vieraillessa toimistollamme. Kysyipä vielä, että kuinkas on sujunut ja A:han hänelle tarinoi, että muutenpa hyvin, vaan brasilialainen koneteknikkokämppis on tuonut viidakon mukanansa.

Tästä herr prof.-ing. oli vetänyt omat johtopäätöksensä. Fachhochschulen listoilla oli nimittäin vain yksi konetekniikkaa opiskeleva brassi, joka sattui vieläpä istumaan prof.-ingeneurin luentoryhmässä! Arvon kansankynttilä oli siten nähnyt asiakseen huomauttaa brassille, että kannattaisi pitää nappi ummessa eikä riekkua pitkin öitä; toinen tutkijani asuu naapurissasi ja tarvitsee yöunensa!

Herra F, tämä brasilialainen siis, oli tämän tiedonannon ja opastuksen johdosta vetänyt erbsen nenäänsä ja näyttänyt A:lle happaminta naamaansa pari päivää. A:lla ei luonnollisestikaan ollut mitään hajua prof.-ing:in järjestämästä episodista. Kunnes! Perjantai-iltana A:n ollessa jo kutakuinkin nukkumassa oli herra F tullut parin kaverinsa kanssa tupaan ja pistänyt rähjämoodin päälle jo eteisessä. "Tässä asuu se perkeleen lumineekeri, joka minusta vasikoi! MÖÖH!". Ja helvetinmoista huutoa ja ovenhakkaamista asiaan kuului tietenkin. Tällä entréellä mowgli halusi tietenkin todistaa olevansa oikeasti hiljainen ja asiallinen kaveri. No, onneksi oli lukko kunnossa ja A saattoi teeskennellä nukkuvansa. Aamummalla herra F selitti tilanteen A:lle ja oli jo tyynimpi, kun oli saanut päästää vähän höyryjä ulos.

Eihän siinä. Jatketaan harjoituksia.